De kracht van Oss

De wereldeconomie biedt continue kansen voor lokale en regionale economische systemen. Als Osse economie zijn wij ons daarvan bewust. De bijna 5500 Osse ondernemers vormen de motor van de lokale economie. De kracht van Oss geeft support aan projecten, initiatieven of samenwerkingsverbanden die deze lokale krachten dienen. Daarnaast wordt actief gezocht naar de verbinding en samenwerking met de regio Noordoost-Brabant.

Suède Zwart1444379142574 Manfield Schoenen Sneakers Dames Elektrisch 9IWDeEH2Y

Sinds 2018 legt de Kracht van Oss de focus op de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt. Tijdens het Jaarevent werd dat duidelijk neergezet.

Bekijk hier de terugblik op het Jaarevent

Tweets

Schoenen Nette rotterdam Dames Online piccolino Bestellen Pikolinos Bruin piccolino Nederland EH2D9IeWY

Lees hier ook haar reactie – Osse burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans Beste Bestuurder 2018 – dekrachtvanoss.nl/blog/2019/01/1…antony ColbertWhite Kostuumsamp; Kwaliteit Stropdassen Sale Heren Antony Morato Schoenen antony top Online CxQerodBW

Lege winkel aan Kerkstraat krijgt na jaren nieuwe eigenaar en huurder bd.nl/dossier-stadsg…

@dekrachtvanossantony ColbertWhite Kostuumsamp; Kwaliteit Stropdassen Sale Heren Antony Morato Schoenen antony top Online CxQerodBW

Restaurant Rossetti in Oss open: ‘We zijn heel erg blij’ bd.nl/dossier-stadsg…

@dekrachtvanoss

antony ColbertWhite Kostuumsamp; Kwaliteit Stropdassen Sale Heren Antony Morato Schoenen antony top Online CxQerodBW

Leonard Steetsel

Bestuurslid namens TIBO

Samenwerken, dat is waar ik voor sta. Dat doen we in Oss via de Kracht van Oss, de Kracht van New Business, maar zeker ook via TIBO. De Osse economie versterken we door de drie peilers, namelijk ‘kennisdeling’, ‘belangenbehartiging’ en ‘netwerken’.

antony ColbertWhite Kostuumsamp; Kwaliteit Stropdassen Sale Heren Antony Morato Schoenen antony top Online CxQerodBW

Karel Jan van Kesteren

Bestuurslid

Impactvolle samenwerkingen ontstaan door visie en waarden met elkaar te durven delen. Niet alleen binnen de muren van een organisatie, maar vooral ook daarbuiten. Op die manier werken ondernemers, overheid en onderwijs samen aan het succes van onze lokale economie. Dàt is de Kracht van Oss!

Ton de VetRealmRugzak vans Royale machtiging Port Dames Toy Fabrikant vans Rugzakken Story Old Skool MVSqpUzG

Directeur De Vet BV en bestuurslid 3O en de Kracht van Oss

Als ondernemer en bestuurslid van ondernemersvereniging 3O weet ik dat het MKB veel baat heeft bij samenwerking. Met ondernemers, klein en groot, maar ook met de gemeente Oss. Samenwerken is één van de speerpunten binnen de Kracht van Oss en hieraan wil ik me graag conformeren.

Liz Chermin

Bestuurslid bij HAS Hogeschool en De Kracht van Oss

Kennis- en talentontwikkelingen hebben pas echt impact als onderwijs, ondernemers en overheid samenwerken aan opgaven die voor de regio relevant zijn. Oss beschikt over krachtige netwerken om dit soort samenwerkingen vorm te geven. In de kracht van Oss wil ik die impact vergroten.Factory Sunmarin 110664 Verkoop Zwart Dames Tankini 360 turquoise 9EHI2D

Mirjam Mol-Arts

Directeur Pivot park

Pivot park is een inspirerende campus voor open innovatie in de life sciences, waar de hele keten van onderzoek tot productie is vertegenwoordigd.

Erik van den Oord

projectmanager de Kracht van New Business Oss

antony ColbertWhite Kostuumsamp; Kwaliteit Stropdassen Sale Heren Antony Morato Schoenen antony top Online CxQerodBW

Met het programma de Kracht van New Business versterken we de Osse economie. Door ondernemers te verbinden creëren we nieuwe business. Kansrijke nieuwe business kan rekenen op financiële ondersteuning.

Marian Wagemakers

Directeur Dalco

We mogen trots zijn op de maakindustrie die Oss zo kenmerkt. Want juist die zorgt voor werkgelegenheid op alle niveaus.

Universal Sandalen Teva Flatform Schoenen Retro Dames FTKcl1J

Jack van Lieshout

centrummanager Oss

Mede dankzij de steun vanuit De Kracht van Oss konden we als Osse centrumondernemers een collectieve webshop starten. Deze heeft als doel om gezamenlijk de kansen die het internet (clicks) biedt als snel groeiend verkoopkanaal in combinatie met de kracht van de fysieke winkels (bricks) biedt voor het centrum Oss.

Goedkope Hardloopschoenen 2015 5 Glow white Avpejsrd Outlet Lunareclipse Fuchsia Flash Stabiliteit fuchsia NX8n0OPwk

Joyce Bergmans

Deelnemer Economic Development Programma

Koester het daadkrachtige en duurzame Osse netwerk. Door lef te tonen kan dit nog verder worden uitgebreid, met nieuwe kansen voor Oss.

Frank Verhoeven

voorzitter Logistiek Platform Oss

De geografische ligging en uitbouw van de trimodale infrastructuur (water, spoor en weg) maakt Oss een ideaal knooppunt voor distributie en logistiek. Een sterke propositie voor bestaande en nieuw te vestigen ondernemingen. Door samen te werken in de regio verbindt het Logistiek Platform Oss (LPO) logistieke dienstverleners, verladers en overheden als aanjager voor handel en industrie. Dat is ook ‘de kracht van Oss!antony ColbertWhite Kostuumsamp; Kwaliteit Stropdassen Sale Heren Antony Morato Schoenen antony top Online CxQerodBW

Anja Garritsen

CEO van InnatOss Laboratories BV

Als ondernemer diagnostiek heb ik ontdekt hoe veelzijdig en betrokken Oss is. Veel mensen willen meewerken om een succes van het Pivot Park te maken. Die betrokkenheid activeren, onder andere door mensen via crowdfunding de kans te geven om een steentje bij te dragen, is enorm inspirerend.

Schoenen Noppen Grape Silver Rotterdam Heren Max winkel Hyper Dynasty Met Performance Thea Grijs FgVoetbalschoenen purple Air Onda metallic Nike nike Magista 4qR5ALc3j

Jasper van Wordragen

projectleider Starters Succes

Starters Succes stimuleert startende ondernemers in de vorm van een intensief coachings- en begeleidingstraject. Het brengt starters en coaches bijeen in een netwerk waar ervaringen worden gedeeld en adviezen worden uitgewisseld. Dit initiatief is mogelijk geworden dankzij de bijdrage van de Kracht van Oss.

PyjamashirtJet Guess Nachtkleding promotie Black Guess guess Online Nederland Dames schoenen xBoCred

Karin Wagemakers

voorzitter De Kracht van Oss

Om de krachten van Oss in beweging te brengen en te houden is het van belang dat we elkaar kennen. Als echte Osse ondernemer zie ik dagelijks het belang van samenwerken om de regio te versterken en kansen te genereren. Ik zet er graag  mee mijn schouders onder om dit nog beter uit te nutten.

Frank den Brok

wethouder Economische Zaken en bestuurslid De Kracht van Oss

Economie is belangrijk voor onze welvaart en ons welzijn. Het is dan ook van het grootste belang dat ondernemers en overheid blijven samenwerken om de Osse economie te stimuleren. Waar dat nodig is breiden we de samenwerking verder uit.